Tempo-Team zet #SocialMedia in en zoekt de discussie op!

Tempo-Team: “Ontwikkelingen op onze arbeidsmarkt staan stil.”

Vergrijzing of eigenlijk generatiemanagement, globalisering, flexabilisering, arbeidsovereenkomsten, effectiviteit, vertrouwen, talent, het nieuwe werken… Vraagstukken binnen de samenleving waar Tempo-Team de mening vraagt van en de discussie zoekt met Nederlands publiek op het Wereld Wijde Web.

Als organisatie in een branche die als conventioneel wordt gezien, peilt Tempo-Team op een niet zo conservatieve manier naar de meningen over ontwikkelingen in de arbeidsmarkt via www.BlijfBezig.nl. Door zowel traditionele media (TV commercials) als nieuwe media kanalen (viral op youtube) in te zetten, wil de organisatie deze site onder de aandacht brengen en de interesse wekken van het publiek om vervolgens deel te nemen aan de discussie. Deze discussie wordt mogelijk door gebruik te maken van de functionaliteiten die de nieuwe media, zoals bijvoorbeeld Linkedin, Twitter, Facebook en Hyves ons bieden.

Met de Tempo-Team opiniemeter kan de bezoeker zijn mening delen over een 10-tal stellingen en via de genoemde nieuwe / social media kanalen kan de bezoeker ideeën delen, reageren op ideeën van anderen en de peiling volgen. Voor Tempo-Team een mooie wijze om kennis te delen en te laten zien wat er binnen de organisatie speelt.

Persoonlijk vind ik het een leuke aanpak van Tempo-Team: Media Mix & Leren door te Doen!

ENGAGE!!

Ik #BlijfBezig volgen, want ik ben benieuwd wat het teweeg brengt & hoe hierop gereageerd zal worden..
en vanuit mijn eigen onderzoek wat de resultaten zullen zijn

Advertenties

Over Sander van Lingen
De invloed van sociale media doet mij elke dag weer verbazen en daarom voer ik momenteel onderzoek uit naar "Het effect van sociale media op HRM"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: