Mijn ontgroening #twitterborrel

Er was eens een tweet. Die tweet was afkomstig van @WesleyHendriks en daar begon het allemaal mee..

WesleyHendriks Oct 18, 9:37am via Echofon

RT @BjornLuijters: Wat een gezelligheid!! 21/10 #twitterborrel in Utrecht met o.a. @gordonlokenberg @coentunnel @suzannevtriest en meer

Eerder van vernomen (zo was bijvoorbeeld de blog van @MartijnRecruit “Mijn ontmaagding” niet te missen) eerder van gehoord (bijvoorbeeld van @slindenhof en de Leidse borrel) en eerder zelf al een idee opgeworpen om een tweetup te organiseren, maar niet eerder had ik deelgenomen.

Gister was het dan eindelijk zover! Mijn eerste #Twitterborrel.
Met @slindenhof op Utrecht CS afgesproken en netjes op tijd uit Rotterdam vertrokken. Onderweg een telefoontje. @Slindenhof met de mededeling dat hij het niet ging redden, iets met een defecte trein, waardoor geen treinen reden vanuit Leiden naar Utrecht. Uiteindelijk dus toch. Op CS ontmoet en op naar de Oudegracht 99. Spannend!

Eenmaal aangekomen in de mooie locatie Oudean was het meteen een gezellige boel van bekende en onbekende gezichten. @WesleyHendriks aan de bar, druk in gesprek met @GordonLokenberg en daarnaast onze @coentunnel uit #010.Direct leuk aan de praat met @vivpafpoef. Ze stelde zich voor en heel eerlijk, haar naam zij me niets, tot haar twitternaam werd genoemd. Terwijl wij bijkletsten over “Wie ben je?”, “Wat doe je?” etc.. Stond plots @SandyPouw naast me, aangezien zij een bekende voor me was, ging dat meteen over in “Hoe gaat het?” Samen met @BjornLuijters een gesprek over de bewegingen binnen hun organisatie en vervolgens sluit @WesleyHendriks aan. Direct bijgepraat over zijn jetlag, zijn vakantie en zijn huis dat te koop staat.. Het gesprek verplaatst zich naar buiten, voor de één een frisse neus halen (met de nadruk op fris) en voor anderen toegeven aan de verslaving. Het was daar waar @AstridvanDijk nog even werd getrakteerd op een Layar demo van @GordonLokenberg.

Erg leuk om de personen achter de berichten te zien, te spreken en beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door het verhaal achter @CoenTunnel en zijn vakanties te horen, mooie is dat hij bij het vertellen helemaal opbloeit, of @GordonLokenberg die vertelt over zijn startup fase en uitdagingen, en de niet te missen, van enthousiasme stuiterende @WesleyHendriks..

Kortom een gezellig avond!

@SuzannevTriest >> Leuk zo’n #twitterborrel Utrecht http://twitpic.com/2zk8ve
@CoenTunnel >> En…..dan zijn we nog rustig 😉 #twitterborrel030http://moby.to/cwhawo
@AstridvanDijk >> http://twitpic.com/2zkwby het gaat nu echt los tijdens twitterborrel

Helaas niet met iedereen gesproken, dat bleek toen de eerste mensen op huis aan gingen.. Dus @johnmetselaar @ThijsHoekzema @SuzannevTriest @Sanderstromeier @katjavolmerink @MirjamBink kijken of we elkaar op de volgende borrel weten te treffen!! Zelfde geldt voor @PeerGoudsmit die er helaas niet bij kon zijn.

SUGGESTIE:
Ik heb de smaak te pakken, dit smaakt naar meer #twitterborrels

#fb020 ga mee borrelen & naar ‘The social network’ op 5 november! zie: http://ow.ly/2XuFi
Met @RoosvanVugt @WesleyHendriks @PolderPommie @slindenhof en mogelijk met @Emanuelle_M

Advertenties

Over Sander van Lingen
De invloed van sociale media doet mij elke dag weer verbazen en daarom voer ik momenteel onderzoek uit naar "Het effect van sociale media op HRM"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: