Twitterborrel en popcornschieten

EINDELIJK!!!

Vrijdag 5 november, op tijd weg van kantoor en met de trein richting Amsterdam. Onderweg een berichtje van@Scorpiorecruitm, helaas te ziek om mee te gaan. Erg jammer, maar vooral beterschap. Je gelooft het niet,  zelfs met vierkante wielen netjes op tijd bij de Arena. Ruim op tijd dus, dus hup naar de banenbeurs020 in de HMH. Bij binnenkomst deden de vlaggen en de lichtshow meteen verraden waar de stand van Croon zich bevond… en tegen het einde van de beurs fleurde @CoenTunnel de boel een beetje op

Blaft hier uit de boxen #banenbeurs020 RT @enroc: [nieuwe blog] Triple Dikke Friday Track: Y.S.L.M. http://htxt.it/SIYC #TDFT
3:33 PM Nov 5th via Echofon

Ja dat viel een stuk beter dan het clublied uit #010.

Na de beurs samen met @CoenTunnel richting de bar voor ons eerste biertje in Jinso. @WesleyHendriks stond ergens in de file, @SLindenhof zat in de trein, waar @VivPafPoef & @MirjamBink nog even een extra rondje op het perron deden #detreingemist. @RvanderTuin liep binnen en hij kreeg #durftevragen direct de twitteradviezen om de oren. zoals @CoenTunnel zei: “41 followers en 52 tweet… ahhhh wat lief!” (Ik blij met mijn net 250 tweets in 3 maanden #OokNogTwitterGroentje)

@Slindenhof schoof aan, dus 4 mannen aan het bier en alle 4 helemaal van slag toen @Emanuelle_M haar bestelling door gaf. “Appelsap alsjeblieft”. Heel goed, helemaal gelijk en inderdaad veel beter dan fristi. @VivPafPoef en @MirjamBink in the house en zo lachen. @VivPafPoef die aan @Emanuelle_M vraagt of ze Mirjam Bink kent. “Weet ik niet zeker, wat is haar twitternaam?” uhmmmm @MirjamBink. Je had erbij moeten zijn, erg gelachen! En ja, toen eindelijk de lang verwachte ontmoeting met @Yaeloc & @WesselHaytink. @WesleyHendriks vergeet ik bijna, die inmiddels ook binnen en direct het plaatje delen met de wereld

RaRa van links naar rechts…
@WesleyHendriks volgende keer even seinen vooraf, dan doe ik lachen voor de foto!

Inmiddels heeft het nieuws ons weten te bereiken. @RoosvanVugt gaat het niet redden om erbij te zijn en @VivPafPoef pakt de telefoon.. het mocht niet baten. Daarom snel nog een rondje, want dit nieuws moeten we snel verdrinken.

Plots wordt er op mijn schouder getikt. “Ben jij Sander?” Jawel @Ladilalala samen met twee collega’s @Dutchbirdman & Mirna. Haar @ komt maandag, als ze haar twitteraccount aan heeft gemaakt 😉

Zo is er een gezellig gezelschap aanwezig, waaronder een ringmaster, een boks(t)er(s) en iemand die als ringarts zou kunnen optreden. Direct vliegen de ideeën in het rond en wordt er gefantaseerd over een #Tweady2Twumble tweetup. Kitesurf verhalen worden uitgewisseld, net als verhalen over de kinderen en wintersport. Zo is snel de link met #TweetupIndeSneeuw gelegd en vraag me even niet hoe we erop zijn gekomen, maar nu weten we ook dat (ondanks de blesseerde rug) de Boogie Woogie Kampioen van de Benelux zich onder ons bevindt.

De tijd vliegt voorbij, dus snel nog een paar hapjes regelen en naar de schade op de rekening vragen. Meteen de pot natellen en gewoon nog even met de pet rond moeten, aangezien we slechts 100 euro te kort kwamen… Raar verhaal. Bleek dat ze de tafel van onze buren ook op onze rekeningen hadden geschreven. Rekening herzien en snel nog een laatste drankje bij het tonen van elkaars #ToenIkNogSchattigWas babyfoto’s. Zo lief die kuiltjes in de wangetjes en een enkeling geen spat veranderd.

Bijna vergeten de film! Met zijn alle naar de overkant en in de haast heb ik niet eens netjes afscheid kunnen nemen van @MirjamBink. SORRY!!! In de bios een onwijze chaos aan mensen. Snel kaartjes uitdelen, de rest vooruit en ik samen met @Yaeloc de rij in voor munitie. Door de fout met de bon en daardoor de extra ronde met de pet, was er voldoende geld over voor de kaartjes van de film en konden we zelfs nog drankjes en popcorn halen. Naar de film zonder popcorn kan natuurlijk niet!

De zaal zat afgeladen vol en zo te zien was de film begonnen. Na twee rijen lastig te hebben gevallen met ons late arriveren, klonk daar de begin tune. Gelukkig slechts de intro gemist.

Het lot heeft bepaald, de teams zijn gevormd & iedereen in positie:

De eerste 5 minuten waren de stilte voor de storm! Vervolgens uit het niets popcorn in mijn oor. Dat was het teken. LET THE GAMES BEGIN 😉

@Yaeloc M&M terug op haar neus, vervolgens een misser van @Yaeloc op @Slindenhof, ik mikken op @WesleyHendriks, maar ‘helaas’ mijn M&Ms kwamen allemaal uit bij @Yaeloc. @VivPafPoef was relatief rustig, duidelijk nog aangeslagen van het bericht dat zij haar #popcornschiet vriendin @RoosvanVugt moest missen. Verder erg gelachen, leuke film en heerlijk popcorn gegeten met @Emanuelle_M.

De film zelf was leuker dan verwacht. De gedrevenheid, doorzettingsvermogen en het ‘vieze’ spelletje om de dollars. Geweldig om de kracht van vrienden te zien!!

Winnaar van de avond, komt uit de rode hoek, jawel @YAELOC

Na afloop kort de film en het #popcornschieten geëvalueerd. Vervolgens ieder op huis aan. Sommige met de trein, een enkeling met de fiets en ik kreeg een lift van @WesleyHendriks richting #010. Thanx!
Als het mij vraagt een gezellige avond, nieuwe TWiendjes ontmoet, volgende keer iets eerder en meer hapjes bestellen, maar volgende keer ook gewoon de avond verlengen. Ouderwets door tot in de vroege uurtjes, lekker borrelen en of stappen!

@WesleyHendriks @CoenTunnel @Yaeloc houd ons aub op de hoogte van de #Tweady2Twumble tweetup
@Ladilalala ik ben benieuwd wanneer we de eerste tweets van Mirna gaan zien
@VivPafPoef weer gelachen
@RoosvanVugt zonde, maar volgende keer halen we het in
@ALL bedankt voor de gezellige avond!

en @Yaeloc ik krijg je nog wel 😉

DIT SMAAKT NAAR MEER!!
Tot snel

lees de recensies van de film “the social network” op DutchCowboys en LetsGoSocial

Advertenties

Over Sander van Lingen
De invloed van sociale media doet mij elke dag weer verbazen en daarom voer ik momenteel onderzoek uit naar "Het effect van sociale media op HRM"

One Response to Twitterborrel en popcornschieten

  1. Pingback: Nieuwe sessie popcorn schieten op 18 augustus #Twios020 « Het effect van sociale media op HRM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: