Vandaag is rood…

Tempo-Team stempel - Vernieuwde site - www.WerkenbijTempo-Team.nlTempo-Team is niet alleen een grote organisatie met een mooie naam, maar vooral een organisatie met visie o.a. op het gebied van recruitment. Wesley Hendriks is binnen Tempo-Team als Adviseur Werving en Employer Branding verantwoordelijk voor de werving van het eigen personeel voor de gehele Tempo-Team groep en voor het opstellen van een social media strategie.

In de afgelopen periode heb ik met een geweldig team gewerkt aan de nieuwe vacaturesite voor Tempo-Team. Als ik ze even mag introduceren van links naar rechts: Tahnee Snelder, Manouk Backer, Fredy Doornhof, Wesley Hendriks

Tahnee Snelder - Stagecoordinator bij Tempo-Team Manouk Backer - Senior stafmedewerker Recruitment en Alumni bij TempoTeam Fredy Doornhof Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie en projecten bij TempoTeam Wesley Hendriks - Adviseur Werving en Employer Branding bij TempoTeamDe nieuwe website www.werkenbijtempo-team.nl dient als basis voor de recruitment activiteiten van de organisatie. Voor deze activiteiten werft Tempo-Team op dit moment met name sales intercedenten & e-recruiters door het hele land, om het netwerk uit te bouwen door zowel de offline als online kanalen te benutten. Om de medewerkers bekend te maken met de nieuwe mogelijkheden die sociale media bieden heeft Tempo-Team inhouse opleidingsprogramma’s ontwikkeld en social media guidelines opgesteld. De guidelines zorgen voor duidelijkheid en het opleidingsprogramma maakt de medewerkers bekend met de do’s and don’ts op de sociale netwerken, het zoeken naar de verschillende doelgroepen, het inzetten van de juiste mediamix, het opbouwen en onderhouden van talentpools, maar vooral jezelf zijn op het web.

De e-recruiters zullen de medewerkers van Tempo-Team en dus de business in het land ondersteunen met online werving. Zij zullen kennis delen en uitwisselen met collega’s en hun netwerk, zowel op kantoor, in het land als online en samen succes behalen en successen delen.

Want stel je ‘ns voor wat het effect zou zijn als iedere vestiging een steentje bijdraagt om het RODE gevoel van een Tempo-Teamer offline & online te delen!

Tempo-Team heeft een doel en een plan. Dat is nodig want werken aan je Employer Brand is meer dan Employer Value Proposition roepen en sociale profielen aanmaken in het landschap van sociale media. Dat snappen ze bij Tempo-Team en met de nieuwe site www.werkenbijtempo-team.nl is er weer een stap gezet in de strategie van Tempo-Team.

#GoedBezig en #BlijfBezig

Blijf Bezig @ werkenbij Tempo-Team

Vandaag is rood… het gevoel dat ik promoot!

>> Lees meer over de samenwerking tussen Recruitment en Marketing & Communicatie tijdens dit project

Meer informatie over de opbouw en verschillende onderdelen in de werken bij site volgen spoedig…

Advertenties

Over Sander van Lingen
De invloed van sociale media doet mij elke dag weer verbazen en daarom voer ik momenteel onderzoek uit naar "Het effect van sociale media op HRM"

4 Responses to Vandaag is rood…

 1. manouk says:

  Leuke blog! Wij hebben ook ontzettend goed met jou samengewerkt en zijn heel trots op de site! Bedankt voor alles.

  groeten Manouk

 2. Fredy Doornhof says:

  Goed verhaal! Erg leuk om te lezen. Jij ook bedankt voor je inzet. Echt een fijne samenwerking met een heel mooi resultaat! Groeten Fredy

  • Dank je wel en ik hoop dat we met elkaar de hele organisatie weten te activeren door nog meer leuke dingen met de site te doen, nog meer van de mensen bij Tempo-Team kunnnen laten zien.

   (en omdat we dan ook weer samen kunnen werken!)

   Bedankt tot snel & ik ben erg benieuwd naar de reacties van zowel de collega’s als van mensen buiten Tempo-Team.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: