Wesley Hendriks…

Wesley Hendriks (Tempo Team) Meest Invloedrijke Recruiter 2011

Bron: emploITNieuws | Door 6 jan 2012

LauwerkransHet was dit jaar een ongekend spannende strijd wie in 2011 de “Meest Invloedrijke Recruiter” is geweest. Dankzij een inspannende teldag samen met Rogier van Meer (dank, dank, dank! – Rogier kan trouwens naast heel goed stemmen tellen ook optreden als budgetcoach en als gastheer op al je feesten en partijen!) weten we nu de uitslag. We moesten nog de nodige dubbelstemmen verwijderen (foei!), (deels) anonieme en stemmen vanuit bedrijfsaccounts eruit halen. Maar we weten nu dat Wesley Hendriks de winnaar is met 209 geldige van de 614 uitgebrachte stemmen.Maar wie kwamen er in de buurt? Hieronder de volledige uitslag:
1. Wesley Hendriks (Tempo Team) 209 geldige stemmen
2. Marcel Rietveld (Alliander) 177 geldige stemmen
3. Jeffrey Koekebacker (Amerpoort) 95 geldige stemmen
4. Bjorn Luijters (Essent) 16 geldige stemmen

De overigen (o.a. Baudi Heidanus, Rob van Elburg, Martijn Smit, Jonathan Baldi, Karin Luidens, Olfertjan Niemeijer, Jasper de Weerdt, Yael O’Callahan, Floor Nobels, Dino Dzankovic, Diana van Ark, Christel Kooijmans, Dion Hectors en de familie Gouma *proest*) hadden allen minder stemmen.

Winnaar Wesley wordt o.a. geroemd vanwege zijn morele leiderschap binnen Tempo Team, runner up Marcel vanwege vanwege zijn innovatieve manier van denken en werken, en Jeffrey vanwege zijn kracht om mensen te mobiliseren.

De jury telde nogal wat (vermoedelijke) dubbelstemmen, maar die waren te weinig om een verschil te maken in de uitslag.

What’s next?
Ik ga binnenkort weer een ronde tafel organiseren waarbij we met de winnaars van dit jaar de trends voor 2012 in recruitmentland gaan bepalen en de gevolgen daarvan voor het profiel van de recruiter.

Ik kijk nu al uit naar deze sessie met Jeffrey, Marcel en Wesley, waarbij Kay Goedhardt als winnaar van 2010 natuurlijk ook aanwezig zal zijn om het stokje aan Wesley over te dragen.

Advertenties

Over Sander van Lingen
De invloed van sociale media doet mij elke dag weer verbazen en daarom voer ik momenteel onderzoek uit naar "Het effect van sociale media op HRM"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: